• Dhukungan telpon 0311-68003701
  • AB1
  • AB2

We welcome ngarsane

Shijiazhuang City Amy Import & Export Trade Co., Ltd dumunung ing Lor China, kang produk utama minangka cookware, fitting pipe, file baja, karet khusus lan mercon.

matak cookware wesi

Lan Cast-wesi open Walanda Amérika, 1896 Ing Asia, utamané China, India, Korea lan Jepang, ana sejarah kang dawa saka masak karo prau sand. Nanging, disebut ing paragraf pisanan saka ceret Cast-wesi ing Inggris muncul ing 679 utawa 680, sanadyan iki ora nggunakake pisanan saka prau logam saka co ...
matak cookware wesi
    
    Tampilan Online Chat!
    Tampilan Online Chat!