• Dhukungan telpon 0311-68003701

matak wesi griddle pan, matak wesi griddle skillet, wesi matak

Short Description:

Overview Quick Details Type: Pans Pans Type: Frying Pans & Skillets Metal Type: Cast Iron Certification: CE / EU, FDA, LFGB, SGS Feature: Eco-Friendly Place of Origin: Hebei, China (Mainland) Brand Name: AMY ...


Detail produk

Tags Product

Ringkesan
Details cepet
Koleksi:
Pans
Pans Ketik:
Frying Pans & Skillets
Metal Koleksi:
Cast Iron
Certification:
M / EU, FDA, LFGB, SGS
Feature:
Eco-Friendly
Panggonan Asal:
Hebei, China (Mainland)
Jeneng merek:
Amy
Panggil Model:
SW-F061
size:
24cm
bobot:
1.5kgs
perawatan:
lenga rampung utawa lapisan untu kang atos utawa prakara ireng lapisan untu kang atos
convinence:
preseaoned
werna:
ireng

Kemampuan sumber
20,000 Piece / Bagéyan saben Wulan
Packaging & Delivery
Details Packaging
1pc / BROWN BOX UTAWA WARNA BOX, 12PCS PER njaba karton,
Port
XINGANG, TIANJIN
Lead Wektu :
WHTIN 45 HARI sawise Urutan Konfirmasi

Informasi PRODUCT

 

Item No. SW-F061 SW-F064
SIZE 24 * 24CM 28 * 28CM
bobot 1.5KGS 2.35KGS
lumahing perawatan LENGA SAYUR-SAYURAN UTAWA Enamel
PCS / CTN 12PCS 10pcs
GW / NW / CTN 20 / 18.0KGS 25.5 / 23.5KGS
CTN SIZE 48 * 26 * 26CM 41 * 31 * 31CM
CTN / 20 "CONTAINER 863CTN 711CTN

 

 

Pembayaran: LC ing ngarsane, T / T

DELIEVERY: PRIME 60DAYS sawise Urutan Konfirmasi

 

 

 

 Kaluwihan OF CAST IRON COOKWARES

 

Cast kemampuan wesi kang kanggo tahan lan njaga suhu masak dhuwur banget ndadekake pilihan umum kanggo frying

Wis penylametan panas banget.

Seasoning digunakake kanggo nglindhungi sand Bare saka teyeng lan kanggo nggawe lumahing non-kelet , supaya padha uga pilihan apik kanggo pasugatan endhog.

Panggunaan sanès panci wesi cast kalebu baking, kanggo Kayata kanggo nggawe cornbread , Cobblers lan roti.

Minangka uga bisa Leach cacahé wesi halal panganan kang apik kanggo kesehatan


  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    
    Tampilan Online Chat!
    Tampilan Online Chat!