• повик за поддршка 0311-68003701
  • AB1
  • AB2

Ние го поздравуваме вашиот присуство

Shijiazhuang Сити Ејми Увоз и извоз трговија копродукции, Рибар се наоѓа во Северна Кина, која главни производи како садови, цевководни фитинзи, челик датотеки, посебна гума и огномет.

лиено железо

Еден американски леано железо холандски печка, 1896 година во Азија, особено Кина, Индија, Кореја и Јапонија, има долга историја на готвење со леано железо садови. Сепак, првото споменување на леано железо котел на англиски јазик се појави во 679 или 680, иако ова не е првата употреба на метални садови на ко ...
лиено железо
    
    WhatsApp Онлајн Chat!
    WhatsApp Онлајн Chat!